« terug naar vorige pagina

Afspraken

Afspraak maken

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 8.00-12.00 en van 15.30-17.00. Op donderdag is de praktijk telefonisch bereikbaar van 8.00-12.30 uur.

Wilt u een afspraak met een van de huisartsen, praktijkondersteuners of de assistentes maken, kunt u ons in de ochtend bellen op 0255-514290.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat er rekening mee gehouden wordt in de agenda.

 

Extra tijd nodig

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze agenda.

Als u naar de praktijk komt dient u zich te melden bij de assistente.

 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken.
Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Verzoek voor huisbezoek van de huisarts kunt u vóór 11 uur aanvragen bij de assistente. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Bent u verhinderd, zeg uw afspraak alstublieft op tijd af.

Het komt regelmatig voor dat patiënten zonder bericht niet verschijnen op het spreekuur. Als u onverwacht toch niet kunt of wilt komen op de gemaakte afspraak, dient u dit te melden bij de assistente. Zo maakt u ruimte voor een ander. Bij niet afgemelde afspraken kunnen er kosten in rekening gebracht worden.