« terug naar vorige pagina

Psychische hulp: praktijkondersteuner GGZ

Hans Veltman en Marianne Tromp werken als praktijkondersteuners GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg) in onze praktijk. Zij zijn bereikbaar via de assistente (tel: 0255-514290).

De praktijkondersteuner GGZ is een gespecialiseerde hulpverlener, psycholoog. U kunt na overleg met de huisarts bij 1 van hen terecht voor psychische problematiek, zoals bijvoorbeeld spanningsklachten en depressieve klachten.

De praktijkondersteuner GGZ kan samen met u kijken wat er aan de hand is en hoe u het best geholpen kan worden. Er kan ook een kortdurende behandeling ingezet worden. De behandeling bij de praktijkondersteuner GGZ behoort tot de huisartsenzorg, waardoor er voor u geen kosten aan verbonden zijn. Als uit de gesprekken blijkt dat u intensievere of specialistische begeleiding nodig heeft, kunnen we samen met u en de huisarts zoeken naar een geschikte vervolgbehandeling.

Heske van Veen werkt bij ons als praktijkondersteuner GGZ jeugd. Zij begeleidt kinderen, adolescenten en jong volwassenen en ondersteunt bij opvoedkundige vraagstukken. Zij is bereikbaar via de assistente (tel: 0255-514290).